Stoemp met pompoen

4
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng de blokjes potiron met de olijfolie; spreid de pompoen uit over de ovenplaat die is bekleed met bakpapier en laat 20 min. bakken (oven voorverwarmd op th. 6 – 180°C).
  • 2 Kook de aardappelen in water (geschild en in blokjes gesneden).
  • 3 Giet ze af en plet ze samen met de pompoen, de Bulgaarse natuuryoghurt, de ras el-hanout, de fijngehakte muntblaadjes en zout.
  • 4 Dien heet op bij merguez, kip, geroosterde vis, enz.

Stoemp met pompoen is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Tartaar van mango en pompoen
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Ravioli met pompoen en salieboter
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wildwestrijst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Jonnie Boers pompoen met pistache en rode curry
1u30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Stoemp met broccoli en pijnboompitten
35 min Bijgerecht
Bekijk recept
Klassieke stoemp met prei wortel en boerenbraadworst
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Blinde vinken van skrei en broccolistoemp
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stoemp op z’n Brabants
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept