Aardappelpannetje met lamsvlees

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm 1 eetlepel olie in een pan en bak er de aardappelen in op zacht vuur. Verhoog het vuur wanneer ze ontdooid zijn, bestrooi met tijm en laat ze, regelmatig roerend, bruin bakken. Kruid met peper en zout.
  • 2 Verwarm intussen 1 eetlepel olie in een grote, diepe pan en bak er het in reepjes gesneden vlees in aan op vrij hoog vuur. Neem het vlees uit de pan wanneer het bruin gebakken is.
  • 3 Doe opnieuw 1 eetlepel olie in de diepe pan en fruit er de gesnipperde ui in op zacht vuur, evenals de in plakjes gesneden champignons en de in reepjes gesneden paprika.
  • 4 Kook ondertussen de broccoliroosjes 3 min. in kokend water. Giet ze af en doe ze bij de andere groenten. Kruid met peper en zout.
  • 5 Doe er de aardappelen en het vlees bij, roer nog 2 min., breng op smaak met peper en zout en serveer, eventueel met een salade.

Aardappelpannetje met lamsvlees is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Lamsboutsalade met tomaat-sojasalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsbout met rozemarijn
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Lamsstoofpot
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marokkaanse lamsspiesjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Aardappel, Toscaanse worstjes en veldertjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappelpannetje met spek en spruitjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappelpannetje met boterboontjes en tuinbonen
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wienerschnitzel met aardappelpannetje
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept