1 Verwarm 1 eetlepel olie in een pan en bak er de aardappelen in op zacht vuur. Verhoog het vuur wanneer ze ontdooid zijn, bestrooi met tijm en laat ze, regelmatig roerend, bruin bakken. Kruid met peper en zout.
2 Verwarm intussen 1 eetlepel olie in een grote, diepe pan en bak er het in reepjes gesneden vlees in aan op vrij hoog vuur. Neem het vlees uit de pan wanneer het bruin gebakken is.
3 Doe opnieuw 1 eetlepel olie in de diepe pan en fruit er de gesnipperde ui in op zacht vuur, evenals de in plakjes gesneden champignons en de in reepjes gesneden paprika.
4 Kook ondertussen de broccoliroosjes 3 min. in kokend water. Giet ze af en doe ze bij de andere groenten. Kruid met peper en zout.
5 Doe er de aardappelen en het vlees bij, roer nog 2 min., breng op smaak met peper en zout en serveer, eventueel met een salade.
Aardappelpannetje met lamsvlees is een recept van Delhaize