Risotto van quinoa met lentegroenten

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de olie in een stoofpan en fruit er de fijngehakte ui en het geperste lookteentje in op zacht vuur gedurende 2 min. Strooi er de quinoa in, roer 1 min., voeg dan de witte wijn toe. Laat 2 min. sudderen, doe er dan het warme water bij en het verkruimelde bouillonblokje. Dek af en laat 12 min. sudderen op heel zacht vuur.
  • 2 Verwijder ondertussen de uiteinden van de sperziebonen en snij de bonen in twee. Verwarm water in een kookpot en gaar de sperziebonen in het kokende water, reken 7 min. kooktijd vanaf het hernemen van het kookpunt. Voeg dan de asperges en de erwten toe, laat nog 3 min. verder koken.
  • 3 Giet de groenten af en doe ze bij de gare quinoa in de kookpot. Meng voorzichtig en breng op smaak met peper en zout.
  • 4 Serveer in diepe borden en verdeel er de verkruimelde geitenkaas over. Dien meteen op.

Risotto van quinoa met lentegroenten is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Lentegroenten met geitenkaas-honingraatdip
15 min Snack
Bekijk recept
Lamsrack met groene-kruidenkorst
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto met lentegroenten en zeevruchten
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappelsalade met lamsham en lentegroenten
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Risottorijst met zeekraal en tijgerganalen
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto met tuinerwten uit Veneto
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Risotto met raapstelen en rucola
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto primavera
35 min Bijgerecht
Bekijk recept