Roodbaarsfilet met gegrilde paprika en venkel

4
1 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op th. 6 – 180°C.
  • 2 Verwijder de stengels van de venkel, bewaar het loof en snij de knol in fijne plakjes met een mandoline. Schil en snij ook de aardappelen in fijne schijfjes. Pel en snij de tomaten in grote blokjes.
  • 3 Smeer een grote ovenschotel in met wat olie uit het schaaltje van de paprika’s. Doe de groenten in de schotel en bestrooi met oregano. Overgiet met de bouillon en de witte wijn. Laat 45 min. in de oven bakken, roer elke 15 min. om.
  • 4 Neem de schotel uit de oven, voeg de uitgelekte en in stukjes gesneden paprika’s toe en 1 eetlepel olie uit het schaaltje. Meng en bedek met de in 2 gesneden roodbaarsfilets. Leg er de uitgelekte ansjovisfilets bovenop, kruid met peper en laat nog 15 min. in de oven bakken.
  • 5 Bestrooi het gerecht met het gehakte basilicum en het venkelloof, serveer meteen.

Roodbaarsfilet met gegrilde paprika en venkel is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Venkelstamppot met groenteschnitzel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Boerensalade met Texelse kaas in een weckpot
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Mosselsalade met dragon-moussaise
45 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Gestoofde venkel met spekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Mosterdvisschotel
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visvinken met tijmkrieltjes en courgette
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kikkererwten met roodbaars in saffraanbouillon
30 min-
Bekijk recept
Roodbaars met komkommersalade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept