Mosselen met sinaasappel

2
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Maak de mosselen schoon.
  • 2 Verwarm de olijfolie in een kookpot. Fruit daarin de fijngesneden uien, de gesnipperde lente-uitjes, de in repen gesneden rode paprika, de tijm, het basilicum, de pili-pilivlokken en de fijngeraspte schil van de sinaasappel gedurende 3 min. Giet de witte wijn erbij. Verwarm dan op hoog vuur.
  • 3 Doe de mosselen in de kookpot. Schud ze regelmatig op. Laat ze 3 tot 5 min. met deksel koken tot de mosselen geopend zijn. Kruid met peper.
  • 4 Bestrooi met bladpeterselie.
  • 5 Verdeel de mosselen en het kookvocht over diepe borden.

Mosselen met sinaasappel is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Spinazie-linzensalade met kalkoen en sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip met chorizo en sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Banaan met rum en sinaasappel
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Vispakketjes met sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Mosselen met mieriksworteldip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise gewokte mosselen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met mosselen en citroengras-roomsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Soep met bier en mosselen
35 min
Bekijk recept