4 Snij de tomaten in schijfjes en de sneden ham in tweeën. 1
5 Snij het gebraad in plakken van een dikke cm zonder helemaal door te snijden zodat ze nog aan elkaar vastzitten. Kruid lichtjes met peper en zout en steek in elke opening 1 plakje mozzarella, ½ snede ham en 1 schijfje tomaat. Bestrooi met peper, zout en oregano. Steek 2 houten brochettestokjes doorheen alles zodat het gebraad één geheel blijft. Leg het in een ovenschaal, bedruip met een beetje olijfolie en zet 30 min. in de oven. Bedek het dan met aluminiumfolie en laat het nog 15 min. bakken. 1
6 Maak ondertussen de paddenstoelen schoon zonder ze in water te laten liggen en snij de grootste in stukken. Doe 3 eetlepels olijfolie in een grote braadpan en bak er de paddenstoelen met het geperste lookteentje in aan op vrij hoog vuur. Voeg 2 eetlepels gehakt basilicum toe en breng op smaak met peper en zout. Voeg de "al dente" gekookte pasta toe, evenals 1 pollepel van het kookwater en meng goed. 1
7 Bestrooi het in plakken gesneden gebraad met vers basilicum en serveer het met de pasta met de bospaddenstoelen.
Orloffgebraad op Italiaanse wijze en tagliatelle met bospaddenstoelen is een recept van Delhaize
Dit vind je misschien ook lekker
Kleine clafoutis met bospaddenstoelen en parmezaan