Tagliatelle met zeevruchten

3
15 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Breng een grote pan met gezouten water aan de kook voor de deegwaren.
  • 2 Schil ondertussen een appel en snij in stukjes; hak de sjalot fijn. Laat alles goudgeel bakken op een gemiddeld vuur in een pan met olie. Bestrooi na 5 min met currypoeder, meng gedurende 1 min en giet daarna de room bij. Breng aan de kook en voeg de zeevruchten toe; laat 2 min stoven.
  • 3 Doe op dat ogenblik de deegwaren in het kokende water en reken 1 min kooktijd. Laat uitlekken.
  • 4 Kruid de saus bij, voeg de koriander toe en giet op de deegwaren. Meng en dien onmiddellijk op, bestrooid met stukken amandel.

Tagliatelle met zeevruchten is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Vistaart
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaghetti met zeevruchten
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
5-ingrediënten-paella
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Tagliatelle met chiantisaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Romige tagliatelle met spekjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met rivierkreeftjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept