Fijne taart met ui en pens

4
12 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snipper de uien fijn. Doe de olie in een braadpan en stoof er de uien in aan. Dek af en laat 15 minuten op heel zacht vuur fruiten. Kruid lichtjes met peper en zout.
  • 2 Verwarm de oven voor op th. 6 – 180°C en neem er het ovenrooster uit.
  • 3 Ontrol het pizzadeeg (laat het op het bakpapier van de verpakking liggen). Besmeer het deeg met mosterd, verdeel er de uien over en leg er de in plakjes gesneden pensen bovenop. Bestrooi met tijm.
  • 4 Schuif de taart met het bakpapier op het ovenrooster en zet ongeveer 12 minuten in de oven.

Fijne taart met ui en pens is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Krokantjes met zwarte pens
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Spiesjes van witte pens en gedroogde pruimen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Glaasjes met zwarte pens, appels en geroosterde peperkoek
20 min Snack
Bekijk recept
Parmentier met pens, appels en noten
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Salade van tomaten, komkommer en feta
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Bladerdeeghapjes met champignons en rivierkreeften
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Koude tomatensoufflé
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Involtini di vitello con insalata di mango (kalfsschnitzel met mango-salade)
30 min-
Bekijk recept