Pizza met geitenkaas en spek

2
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op th. 7 – 210°C en neem er het ovenrooster uit.
  • 2 Knip van bakpapier een stuk ter grootte van het rooster en leg er het focacciadeeg op. Rek het deeg uit door met de vingertoppen van in het midden naar de kanten toe te duwen tot het deeg bijna volledig het papier bedekt. Smeer de tomatensaus uit over het deeg, bestrooi met de grof verkruimelde geitenkaas, het in stukjes gesneden spek en de gehalveerde olijven. Strooi er de parmezaan en de oregano over.
  • 3 Laat de pizza met het bakpapier op het ovenrooster glijden en laat ongeveer 10 min. in de oven bakken.
  • 4 Serveer meteen met een salade.

Pizza met geitenkaas en spek is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Paddenstoelentaart met spek
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cupcakes met spek en bieslook
1u5 min Nagerecht
Bekijk recept
Aardappelspies met mosterd-dilledressing en spek
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Forel met spek in pakketje
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Spicy aardappelplaatpizza
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Pizza quattro gusti
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentepizza met gorgonzola
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept