1 120 g verse geitenkaas in rolletjes (ChevrArdennes) 1
2 peper en zout 1
3 2 eetlepels pesto 1
4 1 vel kruimel- of pizzadeeg 1
5 Snipper de ui fijn. Snij de aubergine, de courgette en de paprika’s in blokjes. Pers het lookteentje. Doe de olie in een grote pan en bak er al deze groenten gedurende een tiental minuten in aan op vrij hoog vuur. Kruid met peper en een beetje zout. 1
6 Verwarm de oven voor op th. 6 – 180°C. 1
7 Schik het gekozen deeg (op het bakpapier van de verpakking) in een grote taartvorm. Strijk de pesto uit op de bodem, verdeel er de groenten gelijkmatig over, bestrooi met de verkruimelde kaas en laat 15 min. in de oven bakken. 1
8 Neem de taart uit de vorm. Zet ze, met het bakpapier, op het ovenrooster en laat ze zo nog 10 min. in de oven verder bakken. 1
9 Serveer warm of koud met een salade.
Groentetaart met verse geitenkaas is een recept van Delhaize