Salade van linzen met witte pensen, appels en noten

4
15 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Giet de linzen af, spoel ze goed onder koud water en laat ze uitlekken.
  • 2 Doe het citroensap in een slakom. Voeg de in kleine blokjes gesneden (ongeschilde) appels toe en meng goed. Doe er de fijngehakte sjalotten bij, de blaadjes van de peterselie en de linzen. Voeg tenslotte de grofgehakte noten toe.
  • 3 Klop de honing los met de azijn, voeg peper, zout, mosterd en olijfolie toe. Klop krachtig, giet dan op de salade en meng goed.
  • 4 Verwijder het vel van de pensen, snij ze in schijfjes en doe ze bij de salade, meng voorzichtig.
  • 5 Serveer koel met brood.

Salade van linzen met witte pensen, appels en noten is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Brie-walnotentaartjes met honing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Nougat met noten en cranberry's
45 min Gebak
Bekijk recept
Kerstgranola met cranberry's, koffie, noten en chocolade
10 min
Bekijk recept
Egyptische om ali
20 min Nagerecht
Bekijk recept

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse salade met makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met cranberrypaté-toast
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept