3 Kook de aardappelen in de schil en de sperziebonen apart gaar op je eigen manier (kokend water of stomen). Spoel ze onder koud stromend water. 1
4 Halveer de aardappelen en doe ze in een slakom. Voeg de prinsessenbonen toe en de tomaten, eerst in 4 gesneden en dan in plakjes. 1
5 Klop de azijn met peper en zout, voeg dan de mosterd toe, de fijngesnipperde sjalot en 6 eetlepels olijfolie. Giet op de salade, doe er de peterselie bij en meng voorzichtig. 1
6 Verwarm een grillpan zonder toevoeging van vetstof op vrij hoog vuur. Smeer de dunne lendes in met olijfolie en leg ze in de hete pan. Laat ze 1 min. per kant grillen, verlaag dan het vuur en laat ze nog verder bakken, afhankelijk van eigen smaak en de dikte van het vlees. Kruid met peper en zout. 1
7 Serveer meteen met de salade.
Gegrilde dunne lende en salade op Luikse wijze is een recept van Delhaize