Kip gekaramelliseerd met sinaasappel en kerrie

4
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng in een schaal de olijfolie, het sap van de sinaasappels, de confituur de kerrie, de mosterd, de dragon en zout. Wentel de kippenonderbouten goed in de marinade en laat ze minstens 2 uur in de koelkast rusten.
  • 2 Verwarm de oven voor op th. 6 – 180°C. Bedek de ovenplaat eerst met aluminiumfolie en dan met bakpapier. Leg er de uitgelekte kippenonderbouten op en zet ze 30 min. in de oven. Draai ze halverwege de baktijd om en bestrijk ze regelmatig met de marinade.
  • 3 Serveer warm met gebakken krielaardappelen en een gemengde salade.

Kip gekaramelliseerd met sinaasappel en kerrie is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Wortelsoep met gember en koriander
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstschotel met makreel
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse couscous met kerrie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese kool-pilav met kerrie-kipdrumsticks
30 min-
Bekijk recept

Gepocheerde scharrelkip
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse kip
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Peperkip uit de oven
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepekelde en gevlinderde kip van de barbecue
45 min Bijgerecht
Bekijk recept