Kipfilets met coulis van rode paprika’s

4
15 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Doe olijfolie in een grote braadpan en bak er de kipfilets goudbruin in op zacht vuur. Voeg peper en zout toe, bestrooi met de Italiaanse specerijen.
  • 2 Snij ondertussen de paprika’s in blokjes en doe ze in een steelpan met lichtgezouten kokend water. Giet ze na 5 min. kooktijd af en doe ze dan in een beker met de olijfolie. Voeg de pijnboompitten toe en de parmezaan. Mix tot een gladde coulis, breng op smaak met peper en zout.
  • 3 Dien de filets op met de coulis. Serveer met verse pasta en een salade.

Kipfilets met coulis van rode paprika’s is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Gepofte paprika’s en charmilla
30 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met ratatouille en geitenkaas
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tonijnbroodjes
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde paprika met fetasalade
30 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Kip in Parmaham met broccolirijst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip cordon bleus
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Paella
45 min-
Bekijk recept
Kip in yoghurt met mangochutney
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept