Fettucine met bospaddenstoelen en pancetta

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Wrijf de paddenstoelen schoon met een borsteltje of met keukenpapier (was ze niet in water). Snij de grootste in stukken.
  • 2 Kook de pasta “al dente” gaar.
  • 3 Bak ondertussen de pancetta aan in een grote sauteuse zonder toevoeging van vetstof. Begin op zacht vuur, verhoog het vuur wanneer het vet begint te smelten. Laat de gebakken pancetta uitlekken, maar laat 2 eetlepels vrijgekomen braadvet in de pan.
  • 4 Fruit er de fijngesnipperde sjalotten en de geperste knoflookteentjes in op zacht vuur. Voeg na 5 min. de paddenstoelen toe en laat ze enkele minuten op middelhoog vuur bakken. Giet er dan de room bij en laat 2 min. sudderen.
  • 5 Voeg de pancetta toe, breng op smaak met peper en zout en doe er de uitgelekte pasta bij. Meng goed en bestrooi met de grofgehakte rucola.
  • 6 erveer meteen met geraspte parmezaan.

Fettucine met bospaddenstoelen en pancetta is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Risotto met tuinerwten uit Veneto
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Antonio Carluccio’s pasta en doperwten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta con spinaci e pancetta con mozzarella (Pasta met spinazie, spek en mozzarella) & Insalata die fagioli e tonno (Salade witte bonen met tonijn)
1 uur-
Bekijk recept
Linguine alla carbonara met pancetta en knoflook
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kalfsstoofpotje met paddenstoelen
60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fettucine Met Knoflook En Peper
10-20 min -
Bekijk recept
Fettucine Met Aspergen En Gerookte Zalm
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fettucine Met Bacon- En Champignonsaus
10-20 min -
Bekijk recept