2 Snij de paprika’s in blokjes, snipper de ui fijn en pers de lookteentjes.
3 Bekleed de ovenplaat met een dubbel vel bakpapier. Spoel de forellen, dep ze droog en leg ze op het bakpapier. Steek een sneetje ham een een takje tijm in elke forel. Bedruip ze met een scheutje olijfolie en kruid ze met peper en zout. Bak ze 20 à 25 min. in de oven (afhankelijk van de grootte).
4 Bak ondertussen de paprika’s, de ui en de look aan in een grote braadpan met 2 eetlepels olijfolie. Dek af en laat 15 min. stoven. Doe er 2 gehakte sneetjes ham en de peterselie bij, breng op smaak met peper en zout en laat nog 2 min. bakken.
5 Schep de groenten in een serveerschaal, leg er de forellen bovenop en serveer meteen met een aardappelpuree met olijfolie.
Forellen gevuld met Bayonneham is een recept van Delhaize