Forellen gevuld met Bayonneham

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op th. 6 – 180°C.
  • 2 Snij de paprika’s in blokjes, snipper de ui fijn en pers de lookteentjes.
  • 3 Bekleed de ovenplaat met een dubbel vel bakpapier. Spoel de forellen, dep ze droog en leg ze op het bakpapier. Steek een sneetje ham een een takje tijm in elke forel. Bedruip ze met een scheutje olijfolie en kruid ze met peper en zout. Bak ze 20 à 25 min. in de oven (afhankelijk van de grootte).
  • 4 Bak ondertussen de paprika’s, de ui en de look aan in een grote braadpan met 2 eetlepels olijfolie. Dek af en laat 15 min. stoven. Doe er 2 gehakte sneetjes ham en de peterselie bij, breng op smaak met peper en zout en laat nog 2 min. bakken.
  • 5 Schep de groenten in een serveerschaal, leg er de forellen bovenop en serveer meteen met een aardappelpuree met olijfolie.

Forellen gevuld met Bayonneham is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Farfalle met groene asperges en chips van ham
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde paprika
Bijgerecht
Bekijk recept
Piperade met Bayonneham
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Asperges in flensjes & parmaham
Bekijk recept

Forel met kruidenvulling
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Forel met spek in pakketje
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Forel met riesling
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Forel in zoutkorst
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept