Kabeljauw met pesto met citroengras en gember

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pesto met citroengras en gember: verwijder het harde gedeelte van het citroengras, houd enkel het zachte gedeelte over, hak het fijn.
  • 2 Doe het citroengras, de geperste look, de geraspte gember, de geraspte schil en het sap van 1 limoen, 2 eetlepels gehakte koriander, de fijngehakte chilipeper, de koolzaadolie, zout en peper in de kom van de keukenrobot.
  • 3 Mix op middelhoge snelheid. Zet opzij.
  • 4 Verwarm de olijfolie en de boter in een braadpan. Snij de vis in porties en schroei ze snel aan beide kanten op hoog vuur. Verlaag het vuur tot het minimum en laat nog 4 à 5 min. bakken.
  • 5 Verdeel de visfilets over de borden.
  • 6 Bedruip met de pesto.
  • 7 Versier met limoenkwartjes en takjes koriander.

Kabeljauw met pesto met citroengras en gember is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Sambal badjak Jansen
30 min-
Bekijk recept
Wortelsoep met gember en koriander
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Broccoli en wortel met gember-chilisaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Sinaasappelgember vinaigrette
- 10 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tuinerwten-muntpuree met kabeljauw en chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chili-kabeljauw met broccoli en aardappels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept