1 Verwarm de oven voor op th. 6 – 180°C. Snij de mozzarella in dunne plakjes.
2 Leg op elk kalfslapje 2 blaadjes salie en een sneetje ham. Plooi dubbel en steek vast met een cocktailprikker. Verwarm de olie en de boter in een grote braadpan en bak er kalfslapjes goudbruin in op hoog vuur.
3 Leg de kalfslapjes in een ovenschaal, kruid met peper en leg op elk lapje 1 plakje mozzarella. Giet het vrijgekomen braadvocht van het vlees in een kop. Zet ongeveer 5 min. in de oven tot de kaas gesmolten is.
4 Giet ondertussen 5 cl water in de braadpan, roer de bakresten los en voeg de marsala toe, het braadvocht, de room en het bindmiddel. Roer met de garde en laat 3 min. sudderen. Proef en voeg peper en zout toe indien nodig.
5 Dien het vlees op met de saus. Werk af met het basilicum en serveer met verse pasta en een groene groente.
Kalfslapjes met salie, ham en mozzarella is een recept van Delhaize