Zoutarme couscous van staartvis

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil en snij de wortelen en de rapen in stukjes. Verwijder de stengels van de venkel en snij de knol in 16 partjes. Zet opzij.
  • 2 Meng, in een grote, diepe pan, 2 eetlepels olie met het kaneelstokje, de kurkuma, de gember en de ras-el-hanout. Bak er de in moten gesneden staartvisfilet op vrij hoog vuur in aan. Neem ze meteen uit de pan wanneer ze dicht geschroeid zijn.
  • 3 Doe terug 2 eetlepels olie in de pan en bak er de gesnipperde uien 5 min. in op zacht vuur. Voeg de suiker toe en roer.
  • 4 Voeg het saffraanpoeder toe, het met keukentouw samengebonden bundeltje koriander, het water en de groenten. Breng aan de kook, dek af en laat zachtjes sudderen gedurende 15 min.
  • 5 Voeg dan de moten staartvis toe en laat nog 5 min. sudderen. Breng op smaak met peper indien nodig.
  • 6 Serveer heel warm met griesmeel (te bereiden in een stoommandje dat op de pan gezet wordt).

Zoutarme couscous van staartvis is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Staartvis in papillot
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Staartvismoten met sinaasappel en zeevenkel
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Caribische staartvis
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Brochettes van staartvis met laurier en parmezaan
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zoutarme, gegrilde tijgergarnalen, salade met witte bonen
20 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Zoutarme, gegrilde tijgergarnalen, salade met witte bonen
20 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Zoutarm witlofslaatje met een zacht eitje en grijze garnalen
20 min
Bekijk recept
Zoutarme salade van groene linzen met verse munt en avocado
20 min Lunchgerecht
Bekijk recept