1 Verwarm de oven voor op 180 ºC. Meng de suiker met de kokosrasp, eieren en eidooier. Maak de bakring nat met water en schep 2 eetlepels beslag in de ring op een met bakpapier beklede bakplaat. Druk de bodem voorzichtig plat en verwijder de bakring. Herhaal de stappen tot het beslag op is. Bak de koeken in de oven in circa 10 minuten goudbruin en gaar. Laat de kokosbodems afkoelen.
2 Verwarm de oven voor op 180 ºC. Rooster de hazelnoten circa 8 minuten, laat afkoelen en hak in kleine stukjes. Verwarm een kwart van de ananasjam met een eetlepel water. Snijd de bananen in plakjes. Smeer een laagje hazelnootpasta op de kokosbodems. Leg de plakjes banaan dakpansgewijs in een cirkel op de bodems. Besmeer de plakjes banaan met de warme ananasgelei en schep een beetje koude ananasjam in het midden. Bestrooi de koeken met de gehakte hazelnoten en garneer met een takje munt.