1 Schil en snijd de knolselderij en aardappels in blokjes.
2 Breng de melk met de knolselderij, aardappels, een beetje zout en versgemalen peper aan de kook en kook in circa 20 minuten gaar.
3 Snijd de kipfilets in 4 gelijke porties en leg tussen plasticfolie. Sla de kipfilets voorzichtig plat met een pannetje.
4 Kluts de eieren in een diep bord.
5 Verdeel de bloem over een bord.
6 Verdeel de panko over een bord.
7 Wentel de kipfilets eerst door de bloem, daarna door het ei en dan door de panko.
8 Verhit een flinke scheut olijfolie in een koekenpan en bak de kipfilets rondom in circa 7 minuten goudbruin en gaar.
9 Snijd de witlof doormidden, verwijder de kern en snijd de witlof in reepjes. 1
0 Snijd de appel met schil in reepjes. 1
1 Pluk en snijd de munt in reepjes. 1
2 Meng de witlof met de appel, munt, Rasp en sap van een halve sinaasappel en de yoghurt en breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper. 1
3 Giet de knolselderij met aardappels af maar bewaar het kookvocht. Stamp het geheel fijn met een pureestamper en maak smeuïg met een beetje kookvocht. 1
4 Schep de knolselderij-aardappelpuree op bord en leg de krokante kipfilet erop. Serveer de salade ernaast.
Krokante kipfilet met aardappel-knolselderijpuree is een recept van 24Kitchen