Tortilla met gepofte paprika

4
45 min-
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm een frituurpan voor op 150 °C. Schil en snijd de aardappels in gelijke blokjes. Was en droog de aardappelblokjes en frituur ze in circa 6 minuten gaar. De precieze baktijd is afhankelijk van het formaat van de aardappelblokjes. Pel en snijd de uien in halve ringen. Snijd de bosuien in schuine ringen. Snijd de gepofte paprika’s in repen. Verhit een scheutje zonnebloemolie in een pan en fruit hierin de uien goudbruin en gaar. Klop de eieren goed los in een ruime kom en meng met de aardappelblokjes, ui, bosui en gepofte paprika’s en breng op smaak met het gemberpoeder, een beetje zout en versgemalen peper. Verhit de olijfolie en de boter in een antiaanbakpan en schenk het mengsel erin. Bak de tortilla circa 20 minuten op laag vuur tot de bovenkant gestold is en de onderkant en zijkanten goudbruin zijn. Keer de tortilla om met behulp van een bord of een deksel. Laat de tortilla nog 5 minuten op de andere kant garen.

Tortilla met gepofte paprika is een recept van 24Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Burrito met rundvlees en paprika
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tarte tatin met gele paprika
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Puree met rode paprika
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Hartige taart met gerookte kip en paprika
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Tortilla pesto rolletjes
Bekijk recept
Taugétortilla
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Oriëntaalse wrap
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quesadilla met ossenworst
15 min Snack
Bekijk recept