1 Verwarm alle ingrediënten in de pan totdat de suiker is opgelost,laat afkoelen.
2 Vermeng met een dubbele hoeveelheid geschaafd ijs met de siroop.
3 Maak de aardbeien schoon, snijd in plakjes, rasp de schil van de citroen.
4 Meng alle ingrediënten en breng aan de kook tot de suiker is opgelost. Giet de siroop door een zeef.
5 Schaaf het ijs.
6 Vermeng met een dubbele hoeveelheid geschaafd ijs met de siroop.
7 Halveer de citroenen en limoenen. Pers het sap eruit boven een pan.
8 Maal de munt en suiker fijn in de keukenmachine.
9 Breng alles aan de kook totdat de suiker is opgelost. Zeef en laat de siroop afkoelen. 1
0 Schaaf het ijs. 1
1 Vermeng met een dubbele hoeveelheid geschaafd ijs met de siroop. 1
2 Breng het water met de suiker aan de kook en kook tot de suiker is opgelost. Laat afkoelen. Halveer sinaasappels en citroenen en pers het sap eruit boven de siroop. 1
3 Schaaf het ijs. 1
4 Vermeng met een dubbele hoeveelheid geschaafd ijs met de siroop. 1
5 Breng water en suiker de kook totdat de suiker is opgelost. 1
6 Laat afkoelen. Meng het citroensap en de passievruchtenpuree erdoor. 1
7 Schaaf het ijs. 1
8 Vermeng met een dubbele hoeveelheid geschaafd ijs met de siroop.