1 Meng het fruit en suiker in een pan met een fles Broesko. Voeg de kaneelstokjes toe. Breng het langzaam aan de kook en laat circa 25 minuten op laag vuur sudderen.
2 Meng het bloem, bakpoeder, zout, en 2 el suiker in een kom. Roer de eieren door het beslag. Voeg de karnemelk en daarna de gesmolten boter al roerend toe. Herhaal dit nog twee keer zodat je 3 beslagen hebt. Voeg bij een beslag de kurkuma toe en in een ander beslag het rode bieten sap. Laat een beslag naturel. Verhit boter in een koekenpan met antiaanbaklaag en bak de pancakes om en om in circa 4 minuten goudbruin en gaar. Herhaal tot al het beslag op is.
3 Hak de chocolade grof en breng de room aan de kook. Haal de pan van het vuur, en voeg de chocolade toe en roer goed door. Laat de ganache afkoelen en serveer over de American pancakes.
American paaspancakes met witte chocoladeganache en rood fruitcompote is een recept van 24Kitchen