Texas Corn Cakes

12
45 min-
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Smelt de boter. Snijd de pepers fijn. Verwarm de oven voor op 180 ºC. Meng in een kom de bloem met de polenta, bakpoeder en het zout. Meng in een andere kom de eieren, karnemelk, suiker, gesmolten boter en de pepers. Meng de natte massa door de droge massa. Zet de cupcakevormpjes in de cupcaketray en vul voor driekwart met de vulling. Bestrooi met de geraspte cheddar. Bak de cupcakes in circa 25 minuten gaar en laat ze afkoelen.
  • 2 Snijd de worst in 12 dikke plakken. Verhit een scheutje olie in een pan en bak ze rondom goudbruin en gaar. Halveer de maïskolfjes. Vouw de halve kolfjes om de worstplakjes en zet ze vast met een prikker.
  • 3 Snijd de onder- en bovenkant van de rode peper. Rol de peper tussen je handen om de zaadjes te verwijderen. Snijd de peper in stukjes. Pel en snijd de knoflook fijn. Verhit een scheutje olie in een pannetje en fruit de knoflook met de peper en het komijnpoeder circa 2 minuten. Voeg de worcestersauce en de tomatenketchup toe, breng aan de kook en laat de saus circa 5 minuten pruttelen. Breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper.
  • 4 Verdeel een lepel saus over de Texas Corn Cakes en steek de prikker erin. Garneer met bladpeterselie.

Texas Corn Cakes is een recept van 24Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Huisje van Hans en Grietje
Nagerecht
Bekijk recept
Oriëntaalse cakejes
Snack
Bekijk recept
Viskoekjes van rivierkreeftjes (crawfish cakes)
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Paastaart met vanillecrème en frambozen
75 min- Nagerecht
Bekijk recept

Easy Texas BBQ Rub
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Texas Rolletjes
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Texas-Chili
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Texas-schotel
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept