Bojo cheesecake

40
2 uur-
Gebak
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Week de rozijnen circa 3 uur in de rum.
  • 2 Verwarm de oven voor op 200 °C.
  • 3 Schil en rasp de cassave.
  • 4 Smelt de boter in een pan.
  • 5 Laat de rozijnen uitlekken.
  • 6 Meng in een kom de rozijnen, geraspte cassave, kokosrasp, suiker, melk, gesmolten roomboter, amandel- en vanille-extract, maïzena, kaneelpoeder en de kokosmelk. Meng tot een glad beslag.
  • 7 Voeg toe en roer goed door.
  • 8 Schenk het beslag in het bakblik.
  • 9 Bak de bojo in de oven circa 20 minuten.  1
  • 0 Draai de oven terug naar 170 °C. 1
  • 1 Houd wat frambozen achter. Meng in een kom de roomkaas met de suiker, eieren en vanille-extract. Voeg de frambozen toe. 1
  • 2 Giet het roomkaasbeslag op de bojo in het bakblik. 1
  • 3 Verdeel de resterende frambozen over het roomkaasbeslag. 1
  • 4 Bak de cheesecake in de oven circa 40 minuten.

Bojo cheesecake is een recept van 24Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

New York cheesecake de luxe
105 min- Nagerecht
Bekijk recept
Glutenvrije cheesecake
20 min Gebak
Bekijk recept
Wafels met strawberry cheesecake-ijs
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Frisse cranberrycheesecake
25 min Gebak
Bekijk recept

Bojo
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Zoete Patat Bojo
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept
Bojo
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
BOJO
Langer dan 1 uur - Nagerecht
Bekijk recept