1 Verwarm de oven voor op 180 °C. Rasp de aardappels met schil. Verhit een beetje olie en boter in de pan en bak de aardappelrasp. Pel en snipper de ui. Snijd de paprika en de bleekselderij in blokjes. Voeg de ui, paprika en bleekselderij toe. Snijd de worst in blokjes en voeg toe. Voeg de cajunkruiden toe. Breek de eieren in de pan en zet de pan circa 20 minuten in de oven tot de eieren gestold zijn.
2 Verhit een scheutje olie in een skillet pan en voeg de bloem toe. Laat de bloem garen tot deze bruin is en naar nootjes ruikt. Pel en hak de knoflook fijn. Pel en snipper de ui. Voeg de knoflook, ui en de cajunkruiden toe aan de roux. Blus af met de azijn. Voeg de tomatenketchup en de stroop toe.
3 Snijd de peterselie fijn en strooi over de cajun hash browns. Serveer de saus bij de cajun hash browns.