5 Pel en snijd de knoflook fijn. Pel en snipper de ui.
6 Breek het ei in een grote kom en voeg gehakt, knoflook en ui toe.
7 Knijp het beschuit fijn boven de kom en bestrooi met zout en peper. Kneed het gehakt door elkaar en rol er 8 ballen van.
8 Verhit een scheutje olie in een koekenpan en voeg een klontje boter toe voor de smaak.
9 Leg de ballen gehakt in de pan, druk ze plat tot een burger en bak ze om en om in circa 5 minuten goudbruin. • Leg de deksel op de pan en laat ze op laag vuur nog circa 8 minuten sudderen. 1
0 Snijd de tomaten, komkommer en augurken in plakken. 1
1 Maak de bladeren van de sla los, was en droog ze. 1
2 Giet de bieten af en spoel ze koud met water. Pel en snijd de bieten in plakken. 1
3 Pel en snijd de rode ui in halve ringen. 1
4 Pureer de ingrediënten van de volwassen hamburgersaus met een staafmixer tot een gladde saus. 1
5 Meng de ingrediënten voor de kindersaus in een aparte kom. 1
6 Snijd de broodjes open, leg de hamburgers erop en beleg met de saus en groente.
Zelfgemaakte hamburgers is een recept van 24Kitchen