1 Meng voor de dressing in een grote kom de komijnzaadjes, mayonaise, yoghurt, azijn en honing door elkaar en breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper. Halveer de kool, verwijder de kern en snijd een halve kool zo dun mogelijk en meng door de dressing. Verpak de rest van de kool in vershoudfolie en bewaar in de koelkast. Meng alles goed door elkaar, dek af met folie en laat circa een half uur marineren.
2 Schil de appels en peren, verwijder het klokhuis en snijd de appels en peren in grove stukken. Stoof de appels en peren met een scheutje water, suiker en kaneel, met het deksel op de pan, op laag vuur in 5 tot 10 minuten gaar. Prak eventueel fijner met een vork.
3 Verwarm de frituur voor op 180 °C. Meng de kaas door de aardappelpuree. Breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper en maak er met behulp van 2 eetlepels kroketjes van. Schep de rijstcrackers in een hersluitbare zak en maak fijn met behulp van een deegroller. Kluts de eieren los in een kom en rol de kroketjes eerst door het ei en daarna door de rijstcrackerkruimels. Bak de aardappelkroketjes circa 3 minuten in de hete frituurolie en laat uitlekken op keukenpapier.
4 Schep de appel-perencompote en de koolsla op bord en leg de kroketjes erbij.
Aardappelkroketjes met koolsla is een recept van 24Kitchen