Zoek
Gebakken rendierbiefstuk met gestoofde savooiekool, cantharellenportjus en cranberrycompote
4
30 min-
24Kitchen
Voorgerecht
3
sterren op basis van
2
stem(men)
Ingrediënten
340 g verse cranberries
220 g suiker
250 ml rode port
4 rendierbiefstukken
1 savooiekool
50 g boter
200 ml wildbouillon
plantaardige olie
200 g cantharellen
1 bos platte peterselie
champignonborstel of keukenpapier
aluminiumfolie
Bereiding
1
Van dit gerecht kan je natuurlijk ook een hoofdgerecht maken. Neem dan van alles wat meer. En maak er bijvoorbeeld een aardappelgratin bij.
2
Geen rendier te krijgen? Neem dan hertenbiefstukjes.
Gebakken rendierbiefstuk met gestoofde savooiekool, cantharellenportjus en cranberrycompote is een recept van
24Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Braadworst & cranberryzuurkool
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met cranberry-appelsaus
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met cranberrypaté-toast
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensfiletlapje met cranberrycompote
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min
Nagerecht
Bekijk recept
Gebakken rijst met ananas
40 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken taco's met sardines
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken schol met druivendressing
10 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept