Aardappel-bonensalade

4
30 min-
Lunchgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de aardappels in de schil in een pan met water en een beetje zout in circa 20 minuten gaar. Maak de sperzie- en boterbonen schoon en blancheer ze circa 8 minuten. Giet de bonen af en spoel ze koud met water. Giet de witte bonen af, spoel ze af en laat de bonen uitlekken. Pel de knoflook. Pluk de salie. Pureer voor de dressing de knoflook met het tomatensap, balsamicoazijn, olijfolie, sambal, salie een beetje zout en versgemalen peper. Giet de aardappels af en laat ze iets afkoelen. Schil de aardappels en snijd de aardappels in blokjes. Meng de verschillende bonen met de aardappels en meng de dressing erdoor. Laat de dressing circa 20 minuten in trekken. Per persoon 7 ProPoints waardenDe maat van de koffielepel in dit recept komt overeen met de maat van een theelepel bij 24Kitchen (5 gram).

Aardappel-bonensalade is een recept van 24Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Vega-quesadilla
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoutarme, gegrilde tijgergarnalen, salade met witte bonen
20 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vleesspies met pesto-bonensalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte zoete aardappel met avocado-maissalade
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Veloutésoepje van zoete aardappel met sint-jakobsvruchten
35 min Voorgerecht
Bekijk recept