1 Verhit de olie tot 180 °C. Schil en snijd de lotuswortel in dunne plakken en paneer met bloem. Frituur de plakken goudbruin en laat ze uitlekken op keukenpapier. Kook de rijstmie circa 5 minuten. Giet af, spoel koud en laat goed uitlekken. Bewaar buiten de koeling tot gebruik. Schil en rasp de wortel en de rettich. Pluk de waterkers en daikon. Meng de rijstvermicelli met de wortel, rettich, waterkers en daikon. Schenk het wortelsap in een kom, halveer de limoen en pers boven de kom uit. Meng de vissaus erdoor. Breng de salade op smaak met de helft van de dressing. Snijd de koriander in reepjes. Snijd de peper doormidden, verwijder de zaadjes en snijd in ringen. Snijd de tofu in plakken van circa 1 cm dikte en paneer ze met bloem. Verhit olie in de wok en frituur de tofu om en om goudbruin. Schep de tofu uit de wok in de overgebleven dressing. Laat circa 1 minuut marineren. Verdeel de salade over borden. Leg de tofu erop. Garneer met de pinda’s, koriander, ringen peper en lotuswortel.Dit recept komt uit de aflevering over Hanoi van het programma The Taste of Life Travel.