Lamskoteletten met aardappelkorst

4
45 min-
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de aardappelen en snijd of rasp deze in dunne reepjes. Klop het ei los. Bestrooi de koteletten met zout en peper. Haal de koteletten eerst door de bloem, dan door het eimengsel en vervolgens door de aardappelreepjes. Bak de koteletten op middelhoog vuur in een pan met olie en een klontje boter goudbruin en rosé. Pel en snipper de sjalot. Verhit de olie in een pan en fruit de sjalot. Voeg de suiker toe en laat deze licht karamellisieren. Voeg de wijn toe en laat het inkoken tot een siroop.

Lamskoteletten met aardappelkorst is een recept van 24Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Zalm in een aardappelkorst met doperwtenpuree
30 min-
Bekijk recept
Zeewolf met aardappelkorst
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Shepherd's Pie
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Lamskoteletjes met pittige salsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde lamskoteletten met mosterd en rozemarijn
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamskoteletten met salsa van peer, kiwi, nectarine en mango
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken lamskoteletten met peterselie-ansjovisboter
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept