Rode paprikarisotto

4
30 min-
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Breng de groentebouillon aan de kook. Pel en snipper de ui. Pel en snijd de knoflook fijn. Halveer de paprika in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd de paprika’s in reepjes. Verhit een scheutje olie in een pan en fruit de ui en knoflook circa 3 minuten. Voeg de paprika’s toe en bak circa 4 minuten. Ris en hak de rozemarijn fijn. Voeg de risottorijst toe en bak de rijst in circa 4 minuten glazig. Voeg een lepel bouillon toe en blijf roeren tot de bouillon is opgenomen door de rijst. Voeg de rozemarijn toe. Schenk beetje bij beetje de resterende bouillon erbij en gaar de rijst in circa 20 minuten. Roer regelmatig door. Roer op het laatst de boter door de risotto. Verdeel de risotto over borden rasp de pecorino erover.

Rode paprikarisotto is een recept van 24Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Paprikarisotto en schelvis
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Artisjokken-paprikarisotto
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paprikarisotto met gegrilde stukjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamskoteletten Met Paprikarisotto
20-30 min -
Bekijk recept

Rode poon in visbouillon
20 min-
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rode uien met tijm
Bekijk recept
Rode bonensmurrie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept