Gebakken schelvisfilet met dille-roomsaus & viskoekjes met mango-paprikachutney

4
1 uur-
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de rijst met een snufje zout volgens de bereidingswijze op de verpakking. 
  • 2 Verwijder de eventuele graatjes uit de schelvisfilets. Breng de filets op smaak met zout en versgemalen peper.
  • 3 Snijd de boui in ringetjes. Verhit een scheutje olie in een hapjespan. Fruit de bosui circa 2 minuten.
  • 4 Pel en pers de knoflook en voeg samen met de spinazie toe in de pan.
  • 5 Wok het geheel circa 2 minuten en blus af met de witte wijn.
  • 6 Breek de stelen van de dille en de peterselie. Snijd de rest grof en voeg toe in de pan. 
  • 7 Breng de spinazie op smaak met zout en versgemalen peper.
  • 8 Voeg de mascarpone en de crème fraîche toe en laat het geheel op laag vuur smoren tot de visfilets en de rijst klaar zijn.
  • 9 Verhit een scheutje olie in de pan en bak de visfilets in circa 2-3 minuten om en om krokant. Draai het vuur uit en laat de visfilets in de pan liggen tot de rijst gaar is.

Gebakken schelvisfilet met dille-roomsaus & viskoekjes met mango-paprikachutney is een recept van 24Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Bonte paprikachutney met dadels en tijm
40 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde kruidenentrecote met paprikachutney
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Côte à l’os en paprikachutney
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tomaten-Paprikachutney
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept

Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken taco's met sardines
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken schol met druivendressing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept