Maak de paddenstoelen schoon en snijd of scheur in fijne stukken. Pel en snipper de ui en de knoflook. Verhit een scheutje olie in een pan en fruit de ui en de knoflook circa 5 minuten. Voeg de paddenstoelen toe en bak circa 5 minuten mee. Voeg de tijm toe aan de paddenstoelen. Schenk de bouillon erbij en breng aan de kook. Kook circa 30 minuten op laag vuur. Verwijder de tijm en pureer de soep met een staafmixer. Breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper. Splits de eieren en meng de dooiers met de room. Voeg de liaison al roerend toe aan de soep. Breng de soep aan de kook en zet het vuur uit. Maak de paddenstoelen schoon, scheur of snijd ze fijn en bak ze in een droge koekenpan. Breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper. Rooster de amandelen in een droge koekenpan in circa 5 minuten goudbruin. Snijd de bieslook fijn. Roer de crème fraîche los, breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper en meng de bieslook erdoor. Schep de soep in warme borden. Verdeel de luxe paddenstoelenmix erover. Schep de crème fraîche er in en bestrooi met amandelen.