Verwarm de oven voor op 200 ºC. Rooster het komijnzaad en het venkelzaad in een droge koekenpan tot het begint te geuren. Vijzel komijnzaad, venkelzaad, paprikapoeder en de rietsuiker fijn. Pel en hak de knoflook fijn. Meng de kip met het specerijenmengsel en de knoflook. Rasp de citroen boven de kip. Verdeel de citroenrasp over de kip en besprenkel met het sap van de citroen. Marineer de kippenvleugels circa 1 uur. Schenk een laagje water in een braadslede en leg het ovenrek erop. Verdeel de kippenvleugels over het rek en bak de kippenvleugels in de oven in circa 20 minuten goudbruin en gaar. Verwarm de olie in een pan of een frituurpan voor tot 180 ºC. Maak de inktvis schoon en snijd de inktvis in ringen. Strooi de bloem op een bordje en wentel de inktvis erdoor, klop goed af. Meng de bloem met het bakpoeder en het zout en meng vervolgens langzaam de honing en het bier erdoor. Wentel de inktvis door het beslag en frituur de inktvisringen in circa 1 minuut goudbruin. Laat uitlekken op een bord met keukenpapier. Pel en snipper de ui. Pel en hak de knoflook. Halveer de paprika’s in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd de paprika’s in blokjes. Verhit een scheutje olie in de pan en fruit de ui, knoflook en paprika’s circa 5 minuten. Voeg het paprikapoeder toe en bak circa 1 minuut mee. Blus af met de wijn en voeg de tomatenblokjes toe. Laat circa 10 minuten zachtjes koken. Verhit een scheutje olie in een koekenpan en bak de chorizo in circa 5 minuten krokant. Snijd de chorizo in plakjes en voeg toe aan de pan met bonen. Breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper. Pluk en hak de peterselie en roer door de witte bonenstoof.