1 Halveer de papaja over de lengte, verwijder de zaden en snijd het vruchtvlees in blokjes. Schep de papaja in een blender. Voeg het sap van de limoen toe.Halveer de madame Jeanette en verwijder de zaadlijst. Snijd de madame Jeanette in ragfijne stukjes.Voeg een theelepel van de madame Jeanette toe aan de blender en draai tot een gladde pulp. Voeg langzaam de olie toe.Snijd de lente-uitjes in dunne ringetjes. Halveer de avocado, verwijder de pit en snijd het vruchtvlees in partjes. Meng de avocado en lente-uitjes door de sla.Verwarm de frituur voor op 180 ºC.Leg voorzichtig 1 wonton vel in de frituur en druk met een lepel in het midden van het wonton vel zodat er een bakje ontstaat. Haal het vel uit de frituur en bestrooi direct met een beetje zout. Herhaal tot je alle vellen gefrituurd hebt.Breng het water aan de kook in een pan waar het stoommandje op past.Snijd de gember doormidden. Haal met een dunschiller de schil van de limoen. Voeg de gember, limoenschil en sojasaus toe aan het water. Zet het stoommandje op de pan.Dit recept komt uit de aflevering over Aruba van het programma The Taste of Life Travel.
Tropische zeevruchten op Arubaanse stijl is een recept van 24Kitchen