Tomaten-kipsalade met ansjovismayonaise

4
45 min-
Lunchgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de grillpan voor. Snijd de kipfilets in de lengte in tweeën, smeer de kip in met olie en gril ze om en om in circa 8 minuten gaar. Meng voor de mayonaise de eidooier met mosterd, sap van een halve citroen, zout en peper. Roer met een garde, beetje bij beetje de olie erdoor. Hak de kappertjes en ansjovis fijn en roer ze door de mayonaise. Snijd de ciabatta in plakjes en gril de plakjes om en om bruin en krokant. Pluk de kropsla. Meng de slasoorten met olijfolie, sap van een halve citroen, zout en peper en verdeel de salade over borden. Snijd de tomaten in gelijke stukken en verdeel ze over de salade. Lepel de ansjovismayonaise erover. Snijd de kipfilets in dunne plakjes en verdeel ze over de salade. Serveer met de plakjes ciabatta.

Tomaten-kipsalade met ansjovismayonaise is een recept van 24Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

zuiderse pannenkoekjes met ansjovismayonaise
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Eieren Met Ansjovismayonaise
0-10 min -
Bekijk recept
Ansjovismayonaise
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Visfondue met diverse sausjes
0 min
Bekijk recept

Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eiersalade met cherry tomaten
20 min
Bekijk recept
Tomaten-currydip
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde zalm met tomaten-olijvensalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept