1 Verwarm de oven voor op 220 ºC.Meng de bloem door de boter en kneed het bakpoeder, zout, rietsuiker, rozijnen erdoor. Wrijf tot een zanderig deeg. Voeg de melk toe en vorm een bal van het deeg. Rol uit tot een anderhalve centimeter dikke plak en steek er rondjes uit. Leg de rondjes op een bakplaat bekleed met bakpapier. Klop het ei los en bestrijk de rondjes met het ei. Bak de rondjes in de oven in circa 12 minuten goudbruin. Serveer met clotted cream en aardbeienjam.Snijd de ui in halve ringen. Halveer de chilipeper over de lengte, verwijder de zaadlijst en snijd de peper zo fijn mogelijk. Snijd de cherrytomaten in vieren. Pluk en hak de koriander.Halveer de avocado, verwijder de pit en schil en snijd het vruchtvlees in parten. Meng alle gesneden ingrediënten met de avocado. Breng de guacamole op smaak met het sap van de limoen, chilisaus en eventueel een beetje zout en versgemalen peper.Serveer de guacamole bijvoorbeeld op een pistoletje met gerookte kip of bij taco’s.Verwarm de oven voor op 160 ºC.Laat de theezakjes circa 3 minuten trekken in het kokend hete water. Snijd het gedroogde fruit grof, meng de suiker erdoor en schenk de thee erbij. Meng goed door en laat circa 4 uur intrekken.Hak de walnoten en meng de walnoten met ei, bloem, bakpoeder en het pimentpoeder. Meng tot een stevig deeg. Vet een cakeblik in met een beetje boter en bekleed met bakpapier. Verdeel het deeg over het cakeblik en bak het deeg in de oven in circa 1 uur en 30 minuten goudbruin en gaar. Serveer de Engelse tea loaf met boter.