Zoek
Zuurdesemtoast met gemarineerde champignons
4
30 min-
24Kitchen
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
3 el witte balsamicoazijn
0.5 el honing
6 el extra vierge olijfolie
1 citroen
1 bosje dragon
375 g champignons
1 teentje knoflook
1 bosje lente-uitjes
5 takjes (citroen) tijm
125 g champignons
2 el crème fraîche
2 plakken (zuurdesem)brood
Bereiding
1
Meng voor de dressing de balsamicoazijn met honing, olijfolie en rasp en sap van een halve citroen.
2
Breek de steeltjes van de dragon. Snijd de blaadjes grof en meng door de dressing. Breng op smaak met zout en versgemalen peper.
3
Snijd de champignons in dunne plakjes en marineer circa 10 minuten in de dressing.
4
Bestrijk de plakken brood met olijfolie en rooster ze in circa 5 minuten om en om goudbruin en krokant in een koekenpan.
5
Pel en snijd de knoflook fijn. Snijd de lente-uitjes in dunne ringetjes.
6
Verhit een scheutje olie in een koekenpan en fruit de lente-ui en knoflook en de gehakte champignons in circa 2 minuten op laag vuur.
7
Breng op smaak met peper en zout.
8
Was en ris de (citroen)tijm en voeg toe aan de pan.
9
Voeg het sap van de resterende halve citroen toe. 1
0
Voeg de crème fraîche toe en roer het geheeldoor.
Zuurdesemtoast met gemarineerde champignons is een recept van
24Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderbraadworst met champignons
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Balsamico-champignons met rosevalfriet
30 min-
Bekijk recept
Snelle kipragout met room, champignons en dragon
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuurdesemtoast met Coburgerham
15 min
Snack
Bekijk recept
Scampi met asperges en serranoham
50 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Zuurdesemtoast met hummus en gegrilde paprika's
45 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Scampi Met Asperges En Serranoham
30-60 min -
Voorgerecht
Bekijk recept