Zoek
Lunchpasta met artisjok & peen julienne
4
15 min
Albert Heijn
-
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
150 g quinoa fusilli (pasta, pakje 227 g)
195 g bruschettatopping gegrilde groenten (potje)
400 g artisjokharten (blik)
50 g pindamix pistache gezouten (bakje 190 g)
150 g peen julienne
40 g babyboerenkool (zakje, koelvers)
45 g Parmigiano Reggiano-flakes (bakje 90 g)
Bereiding
1
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en laat uitlekken. Meng de nog warme pasta met de bruschettatopping.
2
Laat ondertussen de artisjokharten uitlekken en snijd elke artisjok in 4 partjes. Hak de noten grof.
3
Meng de artisjok, peen julienne en boerenkool door de pasta en verdeel over de borden. Bestrooi met de noten en de kaas.
Lunchpasta met artisjok & peen julienne is een recept van
Albert Heijn
Dit vind je misschien ook lekker
Zuurkoolschotel met wortel en rozijnen
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kerriesoep met wortel en koriander
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broccoli en wortel met gember-chilisaus
10 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Salade met warme geitenkaas
15 oventijd min
Voorgerecht
Bekijk recept