Tonijnburger van zoete aardappel en tuinerwten met kerrie (advertorial)

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Doe de tuinerwten in een kom en giet er kokend water over tot ze onder staan. Laat de tonijn uitlekken en meng door de zoete-aardappelpuree. Voeg de curry madras toe. Doe de tuinerwten in een vergiet en laat goed uitlekken. Meng de tuinerwten samen met het ei en de helft van het paneermeel door het tonijn-aardappelmengsel. Breng op smaak met peper en zout.
  • 2 Verdeel het mengsel in ballen en druk deze plat tot je dikke burgers hebt ter grootte van de broodjes. Doe de rest van het paneermeel in een bord en bedek de burgers er een voor een meer. Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak de burgers op hoog vuur aan beide kanten bruin. Zet het vuur laag en laat de burgers in ca. 8 min. gaar worden.
  • 3 Snijd ondertussen de meergranenbollen open en bestrijk beide snijvlakken met de tzatzikisalade. Snijd de komkommer in plakjes en verdeel over de broodjes. Verdeel de veldsla erover. Leg op elk broodje een burger en serveer.

Tonijnburger van zoete aardappel en tuinerwten met kerrie (advertorial) is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Borrelplank met kipcervelaat van Stegeman (advertorial)
20 min Snack
Bekijk recept
Soja-cashew-kipspiesjes met groene roerbak en rijst (advertorial)
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Winterse koffie (advertorial)
20 min
Bekijk recept
Fruitig dessert (advertorial)
20 min Nagerecht
Bekijk recept

Frisse tonijnburger met citroenmayonaise
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bart van Olphens tonijnburger
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tonijnburger Met Tomatenrelish
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept