Bonen-tomatenstoof met rozemarijn & chipolataworstjes

4
18 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Houd de oregano uit de bak roerbakgroente apart. Halveer de broccoliroosjes. Verhit 2/3 van de olie in een hapjespan en roerbak alle groenten 5 min.
  • 2 Verhit ondertussen de rest van de olie in een koekenpan en bak de worstjes in 10 min. bruin en gaar.
  • 3 Voeg ondertussen de tomato frito toe aan de groente en breng aan de kook. Zet het vuur laag, voeg de rozemarijn en bonen toe en verwarm 5 min. met de deksel op de pan.
  • 4 Verwijder de takjes rozemarijn. Snijd de worstjes in stukken van 2 cm en meng met het bonenmengsel. Verdeel de stoof over de borden en bestrooi met de kaasflakes en oregano.

Bonen-tomatenstoof met rozemarijn & chipolataworstjes is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Zoete bonen met worstjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenschotel van chipolataworstjes met sla
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuurkoolstoof met lamsworstjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quinoa pilav met chipolataworstje
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zoutarme, gegrilde tijgergarnalen, salade met witte bonen
20 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Bruinebonensoep
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rode bonensmurrie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta con spinaci e pancetta con mozzarella (Pasta met spinazie, spek en mozzarella) & Insalata die fagioli e tonno (Salade witte bonen met tonijn)
1 uur-
Bekijk recept