Roerbakrisotto met sperziebonensalade

4
13 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de sperziebonen in water met zout in 10 min. beetgaar. Giet af en laat uitlekken.
  • 2 Verhit ondertussen 1/3 van de olie in een wok en bak de uien 2 min. Voeg de rijst toe en bak nog 1 min. Voeg de bouillontabletten en kokend water toe. Breng aan de kook en laat in 4 min. op middelhoog vuur gaar worden. Roer regelmatig. Neem van het vuur en voeg de kaas toe. Breng op smaak met zwarte peper.
  • 3 Halveer ondertussen de cherrytomaten. Meng ze met de dragon, sperziebonen en de rest van de olie in een kom. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Serveer de risotto met de bonensalade ernaast.

Roerbakrisotto met sperziebonensalade is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Baguette met sperziebonensalade en gyroslapje
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip Teriyaki met wilde rijst en oosterse salade.
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sperziebonensalade met tomaatjes
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Tonijnpizza
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Paprikarisotto en schelvis
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige kiprisotto met worteltjes
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paddenstoelenrisotto
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept