Zoek
Pastasalade met makreel en paprika
4
13 min
Albert Heijn
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
300 g fusilli (pasta)
1 komkommer
1 rode ui
300 g paprikamix rauwkost (zak 150 g, koelvers)
100 g pestospread (bakje, koelvers)
4 el olijfolie frisse citroen (flesje 250 ml)
20 g platte peterselie (bakje)
260 g gerookte makreelfilet (schaal)
Bereiding
1
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Spoel af onder koud water en laat goed uitlekken.
2
Halveer ondertussen de komkommer in de lengte en snijd in plakjes. Snipper de ui. Meng met de rauwkost, pestospread en olie.
3
Snijd de peterselie fijn en meng samen met de pasta door de rauwkost. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
4
Breek de makreel in stukjes en verdeel over de salade.
Pastasalade met makreel en paprika is een recept van
Albert Heijn
Dit vind je misschien ook lekker
Burrito met rundvlees en paprika
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tarte tatin met gele paprika
15 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Puree met rode paprika
20 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Hartige taart met gerookte kip en paprika
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pastasalade
20 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Pastasalade met tonijn
25 min
Bekijk recept
Pastasalade met brie en walnoten
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pastasalade met wilde roze zalm
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept