Zomerminestrone met spelt en spekjes

4
14 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Breng de tomatenblokjes met het water en de bouillontabletten aan de kook. Voeg de spelt toe en laat 10 min. zachtjes koken. Voeg na 5 min. de pesto en de roerbakmix toe.
  • 2 Bak ondertussen de spekjes in een koekenpan zonder olie of boter in 5 min. op middelhoog vuur krokant. Schep uit de pan en laat uitlekken op keukenpapier.
  • 3 Boen de citroen schoon, rasp de gele schil van de vrucht en meng het rasp door de spekjes. Snijd de citroen in parten. Verdeel de soep over de kommen en verdeel de spekjes erover. Serveer met de citroenparten.

Zomerminestrone met spelt en spekjes is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Provençaalse kip met spekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marshmallow-chocoladerotsjes
25 min Gebak
Bekijk recept
Salade met raclettekaas, walnoten en spekjes
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gestoofde venkel met spekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zomerminestrone
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Zomerminestrone
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept