Piadina met artisjok, veldsla en ricotta

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de rode uien in dunne ringen. Verhit de helft van de olie in een koekenpan en fruit de ui op laag vuur 4 min. Bestrooi met zout en voeg de azijn toe. Zet na 1 min. het vuur uit.
  • 2 Verhit 2 koekenpannen zonder olie of boter en verwarm de piadine in delen 2 min. Keer halverwege.
  • 3 Laat ondertussen de artisjokharten uitlekken. Verdeel achtereenvolgens de ricotta, ui, veldsla en artisjok- harten over de piadine.
  • 4 Vouw de piadine dubbel en serveer.

Piadina met artisjok, veldsla en ricotta is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Ovenpasta met frisse ricotta
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet & munt-citroenricotta
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paddenstoelentaart met spek
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasticcio met drie kazen en broccoli
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Pizza piadina calzone
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Piadina met gerookte kip, sla en rode pesto
20 min
Bekijk recept
Piadina met tonijn, rode ui en rucolasalsa
20 min
Bekijk recept
Gegrilde piadina met parmaham & mozzarella
15 min
Bekijk recept