Meloen-yoghurtijsje

4
250 min-
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Halveer de meloen. Schep de zaden met een lepel uit de helften, verwijder de schil en snijd het vruchtvlees in stukken. Pureer het vruchtvlees (ca. 400 g) met de staafmixer.
  • 2 Roer de aardbeiensiroop door de fruitpuree. Schenk de puree in de ijslollyvormpjes. Schenk er voorzichtig de yoghurt bij en roer met de achterkant van een lepel voor een leuk effect.
  • 3 Sluit de vormpjes en zet ze minimaal 4 uur in de diepvries om in te vriezen.

Meloen-yoghurtijsje is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker


Tropische kip salade
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomerse vruchtensoep
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Watermeloen met kaas en munt
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Meloenvla met gember
10 min Nagerecht
Bekijk recept