1 Verwarm de oven voor tot 180 C. Meng in een kom de kipfilet met het zakje marinade en de olijfolie. Marineer de kipfilet 10 min. afgedekt.
2 Breng de rijst met 500 ml water aan de kook. Roer goed en kook de rijst afgedekt op laag vuur in 20 min. gaar; afgieten is niet nodig.
3 Kook de bloemkoolroosjes in 8-10 min. beetgaar. Bak intussen de stokbroden volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit een wok of hapjespan zonder extra olie. Doe de kipfilet in de pan en bak in 4 min. bruin aan.
4 Voeg 300 ml water en de mix voor de saus toe. Breng aan de kook. Kook de kip tandoori 1-2 min. zachtjes. Draai het vuur laag. Voeg de crème fraîche toe en warm 1 min. mee.
5 Verdeel de rijst met de bloemkool over 4 borden. Schep de kip tandoori erbij. Bestrooi met de peterselie en serveer met het stokbrood.
Kip tandoori met bloemkool is een recept van Jumbo